Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Demonstratie tegen Bomenkap Perenlaan

Demonstratie tegen Bomenkap Perenlaan

Wim van Pelt, de voorzitter van het Perengenootschap heeft een demonstratie georganiseerd tegen de geplande bomenkap van bijna 1000 bomen bij de Perenlaan. Aanstaande zaterdag 13 april wordt er verzameld om 11.00u bij de Sophia sporthal, waar dan een woondag is. Hopelijk komen er genoeg mensen om indruk te maken.

 
Wil je je inzetten voor het behoud van deze bomen, kom dan aanstaande zaterdag ook en laat middels (beschaafde !!) teksten weten wat je van deze bomenkap vindt. 
 
Het bestuur van Stichting Mooi Geweest! komt en hopelijk zien we jullie ook.
Wanneer?
13 april 2013 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wim van Pelt - Perengenootschap
Locatie:
Sophia Sporthal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.