Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politiek Cafe in Cascade

Politiek Cafe in Cascade

In samenwerking met Stichting Cascade en Stichting To-Be organiseert organiseert de Politieke Groepering Gemeente Belangen op woensdag 17 april een muzikaal politiek café in de foyer van Cultureel Centrum Cascade.

Vanaf 20.00 uur bent u welkom en wordt u ontvangen met koffie en muzikale omlijsting door het duo Robert en Tim.

De avond is bedoeld als platform voor gemeenschappelijke politieke discussies aangaande actueel beleid en/of actuele zaken, na de pauze kunnen aan de fractieleden van Gemeente Belangen vragen gesteld worden over de woon- en leefomgeving. Veiligheid is een belangrijk onderdeel daarin. Wij nodigen u als inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht dan ook uit om op deze avond mee te discussiëren en in de pauzes te luisteren naar opkomend muziektalent!

Omstreeks 20.30 uur, zal de heer Mouwen, manager Burgernet van de (politie) eenheid Rotterdam, een presentatie geven over Burgernet. Burgernet is een uniek samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit de gemeente.

De Politieke Groepering Gemeente Belangen is nieuwsgierig naar uw mening over uw woon- en leefomgeving. U als bewoner weet immers wat er leeft in uw straat, wijk of buurt.
 

Wanneer?
17 april 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Politieke Groepering Gemeente Belangen
info@gembel.nl
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.