Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Businessborrel Vrienden van Ambacht

Businessborrel Vrienden van Ambacht

Ben je ondernemer en wil je op een ontspannen manier in contact komen met anderen? Kom dan naar de businessborrel van de Vrienden van Ambacht. Deze gezellige businessborrel vindt elke derde donderdag van de maand plaats in de Heeren van Ambacht.

Alle hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Meer informatie is te vinden op de website. Ook kunt u zich daar inschrijven voor deze businessborrel.

Wanneer?
18 april 2013 van 16.30 tot 19.30 uur
Organisator
Vrienden van Ambacht
lennart@mobilitymatch.nl
Locatie:
Heeren van Ambacht, Dorpsstraat 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.