Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spinningmarathon voor zieke Ferenc Vermaas

Spinningmarathon voor zieke Ferenc Vermaas

Op 20 april 2013 zal er bij WorkoutCentre Be You een Spinning Marathon voor Ferenc Vermaas worden gereden.

Ferenc Vermaas is een jongen van 12 jaar die al 8 jaar met de ziekte neuroblastoom kinderkanker kampt. Neuroblastoom kinderkanker uit zich in meerdere gevallen in één tumor. Ferenc heeft deze tumor in zijn hoofd en zelfs na twee behandelingen per jaar blijft de tumor terug komen. Elk jaar weer beslist de zorgverzekeraar of dat de behandelingen van Ferenc vergoedt zullen worden. Dit jaar is de familie van Ferenc en Ferenc zelf meer dan ooit, bang dat de zorgverzekeraar de behandelingen niet meer zal gaan vergoeden.

Zonder behandelingen zal Ferenc deze tumor niet verslaan, dit mag absoluut niet gebeuren! WorkoutCentre Be You schiet te hulp! Samen met Spinning instructrice Wanda Addink wordt er op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van de Spinning® Marathon waarmee alle opbrengsten voor de volle 100% naar Ferenc Vermaas gaan.

Een spinning marathon van 8 uur, kun jij het aan? Schrijf je snel in bij WorkoutCentre Be You en spin mee voor Ferenc!

Wanneer?
20 april 2013 van 07.30 tot 18.00 uur
Organisator
WorkoutCentre Be You
06 - 20 75 85 65
info@workoutcentre.nl
Locatie:
Krommeweg 6a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.