Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bekendmaking winnaars gedichtenwedstrijd

Bekendmaking winnaars gedichtenwedstrijd

Het Herdenkingscomité 4 en 5 mei van Hendrik-Ido-Ambacht en de Stichting Oranjefeesten Zwijndrecht organiseren jaarlijks een gedichtenwedstrijd voor leerlingen uit de bovenbouw van de HAVO/VWO klassen van de scholengemeenschappen Develstein en Walburg.

Op woensdag 24 april maken de burgemeesters van beide gemeenten de winnaars bekend. Dat gebeurt tussen 15.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
24 april 2013 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
Herdenkingscomité 4 en 5 mei van Hendrik-Ido-Ambacht en de Stichting Oranjefeesten Zwijndrecht
Locatie:
Gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.