Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatieconcert Holland Zingt

Presentatieconcert Holland Zingt

Op D.V. vrijdag 24 Mei a.s. hoopt het Chr. Reiskoor “Holland Zingt”o.l.v. Adri Poortvliet een Presentatieconcert te geven in de Open Hof kerk, Willem van Vlietstraat 2 te Oud-Beijerland.

Voor de naam Presentatieconcert is gekozen omdat het koor de week daarna een koorreis gaat maken naar Praag en Dresden en men zich vooraf eerst wil presenteren aan “eigen publiek”.

Bovendien is er ook ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het koor een nieuwe CD gemaakt. Deze cd zal op 24 mei a.s. eveneens gepresenteerd worden en ook voor het eerst te koop zijn. Reden genoeg dus ook op dit concert te gaan bezoeken. 

Medewerking wordt verleend door sopraan Mirjan Feijer, de bekende organist André van Vliet en de trompettisten Arjan & Edith Post. Op het programma staan diverse bekende liederen zoals King all Glorious, Daar is plaats bij het kruis, Dank sei dir Herr, Al wat adem heeft (Psalm 150) en nog vele anderen. Uiteraard ook solo’s van trompet en orgel.

Wanneer?
24 april 2013 van 19.15 tot 00.00 uur
Organisator
Chr. Reiskoor 'Holland Zingt
0186 - 61 17 15
dick@hollandzingt.nl
Locatie:
Open Hof Kerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.