Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag bij IFC

Open dag bij IFC

Zaterdag 1 juni a.s. zal Sportpark Schildman, locatie voetbalvereniging IFC, bol staan van voetbalactiviteiten wanneer de jeugdcommissie de jaarlijkse Open Dag voor de jeugd organiseert voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar (meisjes tot en met 14 jaar).

Wie deze uitnodiging aan “durft” te gaan en in aanmerking wil komen om te spelen bij een ambitieuze club als IFC, kan zich voor deze Open Dag aanmelden via de website www.ifc-ambacht.nl en klik op ikdoemee@ifc-ambacht.nl

IFC behoort met de junioren- en pupillenafdeling tot één van de grootste verenigingen binnen de regio Dordrecht van de KNVB. Bij de Girls Academy spelen ruim 150 meisjes iedere week hun wedstrijden en telt de voetbalschool bijna 40 spelertjes die op woensdagmiddag trainen en op zaterdag hun wedstrijdjes spelen.

Kortom IFC is een vereniging volop in beweging!

De Open Dag begint om 10.00 uur. Er zijn volop voetbalactiviteiten voor jongens en meisjes, zoals demonstratietrainingen en wedstrijden voor pupillen en spelertjes uit de voetbalschool. Ook zijn er open trainingen en wedstrijden waar iedereen aan mee kan doen.

Tevens is er de penaltybokaal te winnen met het nemen van strafschoppen, waar je mag proberen de selectiekeepers uit de IFC-jeugd te verslaan.

Ook bij de meisjes wordt er om de penaltybokaal gestreden en ten slotte doen de allerkleinsten het op hun eigen enthousiaste manier.

Alle trainingen worden gegeven door de jeugdtrainers van IFC die door de KNVB zijn gecertificeerd of door de vereniging zelf zijn opgeleid.

Na afloop om circa 13.00 uur wordt in het clubgebouw een broodje en limonade aangeboden.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via de hierboven vermelde IFC-site en klik op ikdoemee@ifc-ambacht.nl  Daar kun je je gegevens zoals naam, geboortedatum en woonplaats invoeren. Iedereen die zich inschrijft, ontvangt een persoonlijke bevestiging.

Ben je vergeten je in te schrijven, geen nood, kom gewoon naar ons sportcomplex, meld je aan in de bestuurskamer en doe mee met de activiteiten.

Wie zich gedurende de maand juni aanmeldt als nieuw lid ontvangt gratis de supermooie IFC sporttas! Bij IFC betaalt men geen inschrijfgeld.

Voor belangstellenden is het absoluut de moeite waard een bezoekje te brengen aan het sportcomplex van de vereniging om te zien met welk enthousiasme er bij IFC met de jeugd wordt omgegaan. Tot zaterdag 1 juni a.s.!

 

Wanneer?
1 juni 2013 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
IFC
ikdoemee@ifc-ambacht.nl
Locatie:
Reeweg 75b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.