Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NK Ritmische Gymnastiek B-lijn

De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O organiseert op zondag 2 juni in samenwerking met de Landelijke Commissie Ritmische Gymnastiek van de KNGU het Nederlands Kampioenschap ritmische gymnastiek voor meisjes en dames van de B-lijn.

De wedstrijden worden gehouden in de Sophiahal te Hendrik-Ido-Ambacht. De deelneemsters strijden in verschillende categorieën om de nationale titel. Van de thuisclub O&O hebben zich gekwalificeerd: Cynthia Bezemer (2B), Fenne Dijkstra (3B) en Ji-Lan van Andel (4).

‘s Morgens starten de finalisten uit de categorieën 1B en 3B om 9.15 uur. ’s Middags komen de deelneemsters van de categorieën 2B en 4 tot actie. Zij beginnen 13.10 uur.
 

Wanneer?
2 juni 2013 van 09.15 tot 00.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O&O
Locatie:
Sophiahal, Sophiapromenade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.