Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen in 'De open Hof''

Samen zingen in 'De open Hof''

Op zondag 2 juni 2013, zal de 49e koor- en samenzangdienst worden gehouden in de kerk “De Open Hof” gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. De zangmiddag zal aanvangen om 17.00 uur terwijl de kerk om 16.30 uur zal zijn geopend. Medewerking wordt verleend door het  Christelijk Gemengd Koor “Groote Lindt “uit Zwijndrecht en het Christelijk Gemengd Koor “ Omnia Cum Deo “ uit Nieuw Lekkerland. Het koor zal o.a. ten gehore brengen ‘De God van liefde’ ‘Here I am Lord’, ‘ O Schepping  zing van vreugd’ en ‘  Tie bie pojem’. Dit samengesteld koor  zal onder leiding staan van Gerard van der Zijden uit Rotterdam.

Het orgel zal worden bespeeld door Edwin Vooijs uit Zwijndrecht. Naast het luisteren zal er weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen uit diverse liedboeken. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van  een beamer / dia presentatie. Ter bestrijding van de kosten zal bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. U bent ook nu van harte uitgenodigd. 
Wanneer?
2 juni 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.