Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Stem Van Ambacht - Grote finale

De Stem Van Ambacht - Grote finale

De Stem Van Ambacht - De grote finale.
In theater Cascade.

Op deze avond zal de lang verwachte finale plaatsvinden van "De Stem van Ambacht." In het mooie theater van Cascade zullen alle kinderen hun liedje ten gehoren brengen en uiteraard doen ze dat graag voor alle familie/vrienden en andere gasten! Komt u ook?

Wanneer?
14 juni 2013 van 18.00 tot 21.00 uur
Organisator
Kinderopvang-Ambacht
06-39115175
mvanzuuren@kinderopvangambacht.nl
Locatie:
Theater Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.