Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderopvang-Ambacht gaat op zoek naar hét jonge zangtalent van Hendrik-Ido-Ambacht!

Kinderopvang-Ambacht gaat op zoek naar hét jonge zangtalent van Hendrik-Ido-Ambacht!

Alle kinderen die wonen in Hendrik-Ido-Ambacht en tussen de 4 en 13 jaar zijn kunnen zich inschrijven voor de audities.

Deze zoektocht bestaat uit verschillende ronden. Eerst doe je auditie, daarna zing je een duet met een andere deelnemer in een ‘battle’ waarna een achtste finale, een kwartfinale, een halve finale én de grote finale volgen in een écht theater!
 
In elke ronde krijg je punten van de vier coaches en al jouw punten worden in elke ronde bij elkaar opgeteld. Er valt dus niemand af, iedereen gaat door tot in de halve finale en na iedere ronde worden tussenstanden opgesteld waarna uiteindelijk de drie kinderen die de meeste punten hebben verzameld het tegen elkaar opnemen in de finale. Het publiek kiest dan één van de drie finalisten uit tot: De Stem Van Ambacht!
 
De winnaar ontvangt een hele grote beker én krijgt de kans om een demo-single op te nemen in een échte professionele studio!
 
Vanaf 1 februari zijn wekelijks op vrijdagmiddag de audities en diverse ronden onder begeleiding van een team van ervaren coaches. Op woensdagmiddag kun je deelnemen aan zangcoaching.
 
De grote finale!
Dan is vrijdagavond 14 juni het moment waarop in een écht theater en voor een écht betalend publiek de halve en de grote finale plaatsvinden. Een spetterende avond waar visagisten en kappers klaarstaan om alle talenten er tiptop uit te laten zien.
 
Het wordt heel spannend en alle punten van februari tot en met de halve finale worden voor ieder kind opgeteld en... de drie kinderen die de meeste punten verzameld hebben gaan door naar de finale! Alle andere kinderen krijgen een leuk aandenken mee.
 
Iedere finalist zingt dan nog 1 liedje waarbij het publiek de laatste stem heeft. Het talent dat de meeste voorkeurstemmen krijgt van het publiek is...
 
De Stem Van Ambacht!
Wanneer?
Van 1 februari 2013 00.00 uur tot 14 juni 2013 00.00 uur
Organisator
Kinderopvang-Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.