Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoogambacht KidsRun

Hoogambacht KidsRun

Dit jaar vindt op 20 juni de tweede editie van de ‘Hoogambacht KidsRun’ plaats. De loop maakt onderdeel uit van de ‘Bolidt Inner Circle Run’. Onder het motto “Loop met een doel, Inner Circle verbindt” kunnen volwassenen én kinderen Hospice De Cirkel steunen, door via sponsoring geld in te zamelen. Voorafgaand aan de loop kunnen kinderen met Hi5Ambacht trainen. Zo verschijnt iedereen goed voorbereid aan de start!

Hoog Ambacht KidsRun
Voor kinderen is er een speciale editie van de Bolidt Inner Circle Run, de Hoogambacht KidsRun. Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen 500 meter. Kinderen uit groep 5 t/m 8 lopen 1000 meter. Meedoen kan bij voorinschrijving via school of via mail en is gratis. Wel wordt alle deelnemers gevraagd om zich te laten sponsoren door familie, buren en vrienden. 
 
Nog even de juiste starttijden
De HoogAmbacht KidsRun begint om 19:00 uur. Prijsuitreiking meteen na de finish van het laatste deelnemertje.
De 5 en 10 kilometer start om 20:00 uur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden zodra de laatste loper over de finish gekomen is. Dat zal tussen 21:15 uur en 21:30 uur zijn.
 
Na inschrijven
Er is in de Sophiahal op woensdagavond vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur nog mogelijkheid tot na inschrijven. Ook op donderdagavond 20 juni kan dit nog tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Ook hier het verzoek: kom op tijd!
 
Afterparty
Blijf gezellig wat drinken tijdens de afterparty.
Tijdens deze afterparty is er gelegenheid tot ophalen van de prijzen van de verloting (startnummer is lotnummer) en een hapje en een drankje. We hopen deze keer ook het plein voor de Sophiahal gezellig te maken met live muziek.
Wanneer?
20 juni 2013 van 18.45 tot 00.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.