Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

12e editie de Groot Optiek Klutstoernooi bij Vollido

12e editie de Groot Optiek Klutstoernooi bij Vollido

12e editie de Groot Optiek Klutstoernooi bij Vollido

Op zaterdag 22 juni is het weer zover: het jaarlijkse klutstoernooi zal weer worden gehouden voor alle senioren en A-jeugdleden. Het klutstoernooi wordt dit jaar alweer voor de 12e keer georganiseerd en staat garant voor een dag vol met gezelligheid, fijne muziek, een hapje en een drankje en wedstrijden op gelijkwaardig niveau. Van alle mensen die zich inschrijven worden teams gemaakt, die klinkende namen hebben van Vollido-spelers van vroeger en nu. Wie mag zich net zoals Merijn Brouwer, Gijs Kruger en Crista Pol in 2012, deze editie de winnaars noemen van het toernooi?

Aanmoediging wordt gewaardeerd en kan vanaf 9.30 uur op het terrein van Vollido aan de Reeweg. Dit clubgebouw met twee eigen beachvelden worden gedurende de hele zomer gebruikt voor de beachvolleybalactiviteiten die binnen Vollido worden georganiseerd. Ook geinteresseerd in volleybal?

Wanneer?
22 juni 2013 van 09.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vollido
Locatie:
reeweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.