Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwe dorpsgesprekken Gemeente Belangen

Nieuwe dorpsgesprekken Gemeente Belangen

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de ‘Dorpsgesprekken’ in 2011 en 2012 zal de fractie van Gemeente Belangen het opzoeken van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht ook in 2013 voortzetten. Op zaterdag 22 juni kunt u de fractieleden van 10.00 tot 15.30 uur in winkelcentrum Hoogambacht tegenkomen.

Direct tegenover de ingang van de parkeergarage (naast de supermarkt) zal de promotietent van de Politieke Groepering Gemeente Belangen worden opgebouwd. Tijdens dit bezoek kunt u de fractieleden vragen stellen over bijvoorbeeld uw woon- en leefomgeving. Deze gesprekken zijn niet bedoeld voor klachten die bij de meldtelefoon ‘openbare ruimte’ thuis horen.

Wel kunnen bijvoorbeeld reeds gemelde maar (nog) niet afgehandelde klachten aan de orde komen. Ook is het mogelijk vragen te stellen over actuele onderwerpen. Alle vragen worden na afloop van het bezoek aan het winkelcentrum gebundeld om de vraagstellers later antwoord te kunnen geven. Ook vertegenwoordigers van Gemeente Belangen Jong zijn aanwezig.

Wanneer?
22 juni 2013 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Politieke Groepering Gemeente Belangen
Locatie:
Winkelcentrum Hoogambacht
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.