Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zingen naar de Zomer

Zingen naar de Zomer

Als afsluiting van het seizoen 2012/2013 zal er op zaterdag 22 juni 2013, onder de noemer “Zingen naar de Zomer “, een zangavond  worden gehouden in de kerk “De Open Hof”.

Deze zangavond zal aanvangen om 20.00 uur terwijl de  kerk om 19.15 uur geopend zal zijn. Aan deze  avond zullen meewerken het  “Christelijk Hoeksewaards Mannenkoor” o.l.v. Adri Poortvliet. Verder werken mee de sopraan Christy Mclean, uit Strijen, de fluitiste Renate Hooijer uit Asperen en de organist Joël Terdu uit Klaaswaal allen te rangschikken onder de noemer jong talent.

Op het programma staan o.a. de kooruitvoeringen van ‘Heer, ik kom tot U’, ‘Hoe groot zijt Gij’, ‘Komt als kind’ren van het Licht’ in een bewerking van Feike Asma, ‘Nooit meer nacht’, ‘Psalm 121’ in een bewerking van Martin Mans en nog vele andere nummers. Er zal ruimte zijn voor solistische zang van de sopraan ,een instrumentaal intermezzo en samenzang van liederen uit diverse liedboeken.

De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van  een beamer / dia presentatie.

Ter bestrijding van de kosten zal bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze zangdienst bij te wonen noteer dan de datum zondag 6 oktober 2013.  Medewerking aan die 50e zangdienst zal dan worden verleend door het  Christelijk Mannenkoor '' Excelsior '' uit Hendrik-Ido-Ambacht en het Vocaal Ensemble " Chantibelle " uit Zwijndrecht  beiden o.l.v. Ilona de Vooijs- de Kievit. Het orgel zal dan bespeeld worden door Edwin Vooijs.

Wanneer?
22 juni 2013 van 19.20 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.