Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Roadshow Gratis Veiliger Rijden

Roadshow Gratis Veiliger Rijden

U drinkt een gratis koffie of thee, laat uw ogen checken, krijgt nuttige preventietips en advies over autoveiligheid. Dan stapt u in uw auto en zorgen wij onder andere voor het graveren van het kenteken in uw ruit, het vullen van de ruitenvloeistof en de check op de bandenspanning. Dat klinkt niet verkeerd toch? Kom naar de Roadshow Gratis veiliger rijden 2013: de politie zorgt er samen met partners voor dat u veilig de weg weer op kunt. Op 29 juni komen we in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat is er te beleven?
Bij de roadshow Gratis veiliger rijden 2013 is een paviljoen waar diverse organisaties u informatie geven over autoveiligheid. Zo leggen wij uit hoe wij met lokmiddelen de strijd aangaan tegen autocriminaliteit en geven we preventietips. Daarnaast kunt u uw ogen laten checken en in een rijsimulator ervaren hoe te handelen bij als u over de kop gaat. Frustreer dieven door uw kenteken in uw autoruit te laten graveren en kentekenplaat vast te laten zetten en laat bijvoorbeeld de bandenspanning van uw auto controleren en uw koplampen afstellen. En dit alles geheel gratis!

Waar en wanneer?
Op zaterdag 29 juni is de roadshow in Hendrik-Ido-Ambacht. Van 13.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom bij de Hoge Kade 60 (parkeerplaats Sporthallen De Ridderhal). Meer informatie over de roadshow en waar de roadshow de komende periode langs komt, vindt u op www.politie.nl/rijveiliger2013.

Met wie?
De roadshow is een initiatief van de Politie Eenheid Rotterdam en werkt hierin samen met Carglass, Euromaster, Pearle Opticiens, Burgernet, Nederlands Instituut van Verkeersveiligheid, Transport en Logistiek Nederland, Schadenet, CBR en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
29 juni 2013 van 13.00 tot 20.00 uur
Organisator
Politie
Locatie:
Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.