Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

JAM-fietstocht 2013

JAM-fietstocht 2013

Op zaterdag 6 juli wordt al weer de dertiende JAM-fietstocht verreden. Deze sponsortocht van 75 kilometer is inmiddels een begrip in Hendrik-Ido-Ambacht.

Dit jaar zal er gefietst worden voor twee stichtingen, namelijk Stichting Adullam en Stichting Mbuma. Vorig jaar werd er een netto-resultaat van 14.000 euro behaald. Hopelijk wordt er dit jaar minstens zo veel geld opgehaald.

De fietstocht zal beginnen bij het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente. Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
6 juli 2013 van 08.30 tot 00.00 uur
Organisator
Comité JAM-fietstocht
Locatie:
Kerkgebouw Oud Gereformeerde Gemeente, Onderdijkse Rijweg 214
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.