Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5Ambacht presenteert de ‘Hollandse 6 Kamp’

Hi5Ambacht presenteert de ‘Hollandse 6 Kamp’

Zwembad De Louwert staat op woensdag 10 juli bol van de activiteiten voor kinderen. Tijdens een ‘Hollandse 6 Kamp’ kunnen kinderen deelnemen aan allerlei wedstrijden en spellen en natuurlijk ook vrij zwemmen. De 6 Kamp vindt plaats van 13.30-16.30 uur. Deelname aan de activiteiten kost niets extra. Een abonnement of toegangskaartje voor het zwembad is wel verplicht.

Wat is er te doen?
Tijdens de 6 kamp kunnen kinderen deelnemen aan het ‘Ambachts Kampioenschap’. Dat kan in de categorieën bommetje, appelhappen, ringduiken, schuiven over de buikschuifbaan, baantje zwemmen en limokoe melken. Daarnaast kunnen ze natuurlijk lekker vrijzwemmen. Al met al een middag om niet te missen!

Gratis
De activiteiten die Hi5Ambacht in het zwembad organiseert zijn gratis. Een kaartje of abonnement voor het zwembad en een zwemdiploma zijn wel verplicht voor deelname.

Waar en wanneer?
Wanneer: woensdag 10 juli
Tijd: van 13.30 uur - 16.30 uur
Locatie: zwembad De Louwert

Meer plezier in de zomervakantie
Hi5Ambacht is in de zomervakantie elke dinsdag en donderdag met sport en spel in De Louwert te vinden. Iedere maandag en donderdag is het team van Hi5Ambacht ook bij De Speelfabriek, met leuke activiteiten. Niemand hoeft zich dus te vervelen in de zomervakantie. Op naar Hi5Ambacht!

De Hollandse 6 Kamp wordt mede mogelijk gemaakt door de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht, Jongerencentrum Dock-03, Fitnessclub D-Double-A en groente- en fruitspeciaalzaak De Tuinkabouter.

Wanneer?
10 juli 2013 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Zwembad de Louwert
Locatie:
Zwembad de Louwert
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.