Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speelfabriek in de vakantie

Vanaf 22 juli is de Speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht weer geopend.  2 Weken lang kunnen kinderen meedoen aan knutsel- en spelactiviteiten.  Dit jaar zijn er veel extra activiteiten, omdat stichting Vrij spel, dat is  de organisatie achter de Speelfabriek 30 jaar bestaat.
Via de basisscholen worden programmaboekjes verspreid en bij Plus Volgerlanden en de bibliotheek liggen flyers met het gehele programma. Op de website www.speelfabriek.tk vindt u ook het gehele programma. Iedere dag is er wel een extra activiteit. Op 23 juli is er een optreden met Sjaak Piraat en een fotoshoot met Pablo. Hi5Ambacht zal iedere maandag en donderdag aanwezig zijn om een sportieve activiteit te organiseren. Politie, brandweer, (dieren)ambulance en EHBO werken ook weer mee aan het programma van de Speelfabriek.
Dagelijks staan er 16 medewerkers van Vrij spel klaar om de kinderen te begeleiden. Een entreekaartje kost slechts € 2,50 en een weekkaart € 10,00. Alle kinderen krijgen iedere dag gratis 1 bekertje limonade. De Speelfabriek is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 t/m 15.30 uur. Kinderen jonger dan 5 jaar zijn ook van harte welkom, echter dient er dan wel een begeleider van minimaal 16 jaar bij te blijven. De speelfabriek ligt naast de sporthal de Ridderhal aan de Hoge kade 58 te Hendrik-Ido-Ambacht.
Heeft u een vraag aan stichting Vrij Spel zend dan een e-mail naar speelfabriek@stichtingvrijspel.nl
Een goede indruk van de activiteiten krijgt u via http://www.youtube.com/speelfabriek waar u filmpjes van afgelopen jaren kunt bekijken.

Extra informatie week 22-26 juli:
22 juli – Sport met Hi5ambacht
23 juli – Optreden Sjaak Piraat+Fotoshoot Pablo (’s ochtends) + Schminken
24 juli – Ballonwedstrijd
25 juli – Fotostudio, een portretfoto van ieder kind + Sport met Hi5Ambacht
26 juli – Schminken en promotie Dus Dans

Wanneer?
Van 22 juli 2013 00.00 uur tot 26 juli 2013 00.00 uur
Organisator
De Speelfabriek
speelfabriek@stichtingvrijspel.nl
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.