Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voetbaltraining Real Madrid bij ASWH

Voetbaltraining Real Madrid bij ASWH

Real Madrid is waarschijnlijk de beroemdste club ter wereld. De ploeg won een hele berg prijzen, waaronder negen keer de Europa Cup/Champions League. Het is dus een hele eer dat trainers van 'De Koninklijke' clinics komen geven bij ASWH.

De zogeheten Real Madrid Foundation heeft de afgelopen jaren al verschillende clinics gegeven, onder meer in Azië, Europa en Zuid-Amerika. Naast Mexico, Brazilië en Turkije komt dus ook Nederland aan de beurt dit jaar.

Vann maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli kan iedereen meedoen, zowel leden als niet-leden van ASWH. Aanmelden is wel nodig. Wees er snel bij, want vol is vol.
 

Wanneer?
Van 22 juli 2013 09.00 uur tot 26 juli 2013 00.00 uur
Organisator
Soccer ID en Real Madrid Foundation
Locatie:
Sportpark Schildman
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.