Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeravondbridge.

Zomeravondbridge.

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert deze zomer weer haar jaarlijkse zomeravond bridge competitie. Elke woensdagavond vanaf  5 juni tot en met 14 augustus kunnen bridgeliefhebbers terecht in Cascade, H.I.Ambacht. Op 21 augustus is er dan nog een slotavond met gratis warm buffet voor degenen die minimaal 7 keer meegespeeld hebben. De aanvang is om 19.45 uur en de inschrijving is tot 19.30 uur aan de zaal en het inschrijfgeld bedraagt € 7,— per paar, indeling zoveel mogelijk naar sterkte. Voor iedere lijn zijn per avond minimaal 2 tot 3 prijzen beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de lijnen.

Wanneer?
Van 5 juni 2013 19.45 uur tot 21 augustus 2013 00.00 uur
Organisator
Bridgeclub ‘t Ambacht
Locatie:
Gebouw Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.