Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

19 augustus speelfabriek weer open

19 augustus speelfabriek weer open

De Speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht zal na 2 vakantieweken weer open gaan op 19 augustus. Op het pand Dock03 aan de Hoge Kade 58 hangt nog altijd een heel groot geel spandoek, waardoor iedereen nu kan zien waar de Speelfabriek is. Van maandag t/m vrijdag zijn er weer vele knutsel- en spelactiviteiten van 9.30 t/m 15.30 uur voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Een dagkaartje kost € 2,50 en een weekkaart kost € 10,00.

In de derde week zijn er naast steeds 4 nieuwe knutseltechnieken ook heel veel extra activiteiten vanwege het 30-jarig bestaan van stichting Vrij Spel, de organisatie achter de Speelfabriek.

Op maandag begint Hi5Ambacht met sportactiviteiten en op dinsdag komt de technische recherche van de politie voetafdrukken nemen van alle kinderen. Ook komt op dinsdag de dierenambulance en een agent op een quad. Op woensdag is er een ballonartiest, die hele mooie ballonfiguren maakt. Donderdag zal Hi5Ambacht voor de laatste keer een sportactiviteit organiseren op het afgesloten buitenterrein. Met een kinderrommelmarkt wordt op vrijdag  het programma van de Speelfabriek beëindigt.

In de eerste twee weken kwamen er 1617 kinderen in 10 dagen tijd naar de Speelfabriek. Daarmee is het evenement nu al een succes en de kans is groot dat het record van vorig jaar verbroken zal worden. Het gehele programma staat op www.speelfabriek.tk, daar kunt u ook films en foto’s van de activiteiten bekijken.

 

Wanneer?
Van 19 augustus 2013 09.30 uur tot 23 augustus 2013 15.30 uur
Organisator
Speelfabriek
Locatie:
Speelfabriek
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.