Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkamp 2013

Kinderkamp 2013

Van 27 tot en met 29 augustus is er een Glitter en Galmourkamp bij de Speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht. Kinderen van 5 t/m 13 jaar kunnen 2 nachtjes komen kamperen.  Het kinderkamp kost slechts 30 euro. Wie zich voor 19 augustus inschrijft maakt kans op één van de cadeaubonnen van Palm Party House.

Op 27 augustus ligt de rode loper klaar en staan de camera’s opgesteld voor de bezoekertjes van het Glitter en Glamourkamp. Wie blijft er slapen in de woestijn? Natuurlijk is er een film en een groot feest op de laatste avond.  In teams worden vele spelletjes rond het thema gedaan. Er is weer een uniek draaiboek gemaakt door stichting Vrij Spel voor een onvergetelijk kinderkamp.

Kinderen kunnen slapen in hun eigen tent of in een tent van stichting Vrij Spel. Wie nog niet durft te blijven slapen kan ook thuis slapen. Het kamp is inclusief eten, drinken en een bezoek aan het zwembad.

Inschrijven voor het kinderkamp kan via de website www.speelfabriek.tk  Heeft u een vraag over het kamp zend dan een e-mail naar speelfabriek@stichtingvrijspel.nl
 

Wanneer?
Van 27 augustus 2013 00.00 uur tot 29 augustus 2013 00.00 uur
Organisator
De Speelfabriek
speelfabriek@stichtingvrijspel.nl
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.