Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vief Sportief start met cursus Vief Zwanger

Vief Sportief start met cursus Vief Zwanger

Vief Sportief, bekend van het peuterdansen in de Drechtsteden, start in oktober met het geven van de cursus Vief Zwanger.

Met adem- en ontspanningsoefeningen, beweging en tips voor een goede houding, worden de cursisten voorbereid op de bevalling. Door de preventieve werking van yoga worden problemen met de rug en het bekken verminderd. Belangrijk is de bewustwording van de veranderingen in het lichaam, het opbouwen en behouden van een goede conditie en de nieuwe levensfase als moeder. Er zijn tien lessen van ruim een uur om je daarop voor te bereiden. Marion Bertels neemt de yogalessen voor haar rekening. Sylvia Woudenberg richt zich op de algehele conditie en houding.

De cursus start op dinsdagavond 1 oktober  in Hendrik Ido Ambacht. Deelname vanaf de 20e ste week (5 maanden) van de zwangerschap.

 

Wanneer?
10 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vief Sportief
06-19498383
viefsportief@gmail.com
Locatie:
Vief Sportief
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.