Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

“OPA & OMA DAG” in Hendrik-Ido-Ambacht

“OPA & OMA DAG” in Hendrik-Ido-Ambacht

De Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen, de ANBO, is de grootste en meest invloedrijke seniorenorganisatie in Nederland. Om de ANBO bij een breder en groter publiek bekend te maken organiseert de ANBO-afdeling Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk op zaterdag 21 september een dag voor alle Opa 's en Oma 's en hun kinderen en kleinkinderen.

Het parkeerterrein bij de Ridderhal verandert voor één dag in het “ANBO-plein”. Op het “ANBO-plein”, dat gratis toegankelijk is laat de ANBO in de eerste plaats zien wat zij allemaal voor haar leden kan betekenen. Zo wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden om thuiszorg te verkrijgen, is er een meetwagen voor aangepaste schoenen, worden scootmobiels gedemonstreerd en gerepareerd en zijn er stands van onder andere De Blije Borgh, Apotheek Crezee, een diėtiste en de ANBO zelf. De ouderenbond “Die Mooie Molen”zorgt voor vrolijke klanken.

De kleinkinderen van de Opa 's en Oma 's kunnen zich vermaken op een groot springkussen, genieten van het optreden van een echte clown, grabbelen in de grabbelton en zich te goed doen aan een heerlijke suikerspin. Voor de ouderen is er een rommelmarkt en een Rad van Fortuin met unieke prijzen. Tijdens de “Opa & Oma dag” wordt de uitslag bekend gemaakt van de Cupcake & Taartwedstrijd met als prijzen een echte beker en een waardebon.

Wilt u aan deze wedstrijd mee doen, dan dient u zich vņņr 14 september telefonisch aan te melden bij Sjanel Boer (078-6822588). De ANBO-dag eindigt met een spectaculaire veiling van stukken uit grootmoeders tijd door een gediplomeerde veilingmeester. Om de Opa & Oma Dag te bezoeken kan gebruik worden gemaakt van een treintje, dat de hele dag door Ambacht rijdt en u GRATIS van en naar het “ANBO-plein” brengt.

Met de informatiefolder, die door de ANBO huis aan huis wordt verspreid kan op het “ANBO-plein” worden meegedaan aan een loterij met als hoofdprijs een boodschappenmand ter waarde van 100 Euro !!! De opening wordt verricht door de Burgermeester van Hendrik Ido Ambacht de heer Jan Heijkoop en adjunct-directeur van de ANBO Atie Schipaanboord. De “Opa & Oma Dag” wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, de Rabobank Drechtsteden, de ABN AMRO Bank, de ANBO, Arie Hak Transportbedrijf, SeniorWeb en PREMIEPLAN
 

Wanneer?
21 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
ANBO
0651118132
Locatie:
Parkeerterrein bij de Ridderhof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.