Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente Belangen in gesprek met bewoners

Gemeente Belangen in gesprek met bewoners

Direct na de vakantie starten de verkiezingsactiviteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Zaterdag 21 september kunt u Gemeente Belangen vinden in winkelcentrum de Schoof (naast de ingang van Supermarkt Jumbo). Via ‘Post-It’ blaadjes kunnen ideeën  over woon- en leefomgeving bij Gemeente Belangen worden ingeleverd.

Aan de hand van de opmerkingen van de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zal het Verkiezingsprogramma 2014 – 2018 worden geschreven, zodat Gemeente Belangen in die periode uw belangen optimaal kan behartigen in de gemeenteraad van onze gemeente.

Wanneer?
21 september 2013 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Politieke Groepering Gemeente Belangen
Locatie:
Winkelcentrum De Schoof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.