Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop voor ouders; over pubers en chaos

Workshop voor ouders; over pubers en chaos

Laat uw puber een spoor achter van kleding, boeken, papier en servies? Maakt hij afspraken waar u niet van op de hoogte bent? En ontvangt u ook echt alle informatie die op school wordt meegegeven?

Of denkt u eens aan het inplannen van activiteiten of het maken van huiswerk door uw puber. Organiseren en plannen verloopt voor de meeste pubers zeker niet vanzelf. Herkent u bovenstaande voorbeelden? Dan is de workshop voor ouders van pubers echt iets voor u.

Op woensdag 25 september om 19.30 uur organiseren Gerdien Blokhuis (coach en voedingsdeskundige) en Marcella ten Kortenaar (professional organizer) een workshop voor ouders die graag willen weten hoe zij hun puber positief kunnen ondersteunen.

Met de informatie en tips die u krijgt tijdens deze workshop kunt u meer begrip opbrengen voor de, in uw ogen, vreemde fratsen van uw kind. Wanneer u de handvatten en de voedingstips toepast, zorgt u thuis voor een meer ontspannen sfeer en zult u verrast zijn over de positieve impact.

De workshop wordt gegeven bij Experiment Het Tasveld, Tasveld 26 in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor meer informatie en contactadressen kunt u kijken op: www.blokhuiscoaching.nl of www.optiorganize.nl.

Wanneer?
25 september 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Experiment Het Tasveld
Locatie:
Tasveld 26
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.