Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bridgecursus bij Bridgeclub 't Ambacht

Bridgecursus bij Bridgeclub 't Ambacht

Vanaf woensdag 25 september begint Bridgeclub ‘t Ambachtweer met haar jaarlijkse bridgecursus voor beginners. Deze wordt gehouden in Cascade, H.I.Ambacht, aanvang steeds om 19.30 uur. Kosten excl. lesmateriaal 40 euro voor 12 lessen.

Wanneer?
25 september 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bridgeclub ‘t Ambacht
0786815886
driveambacht@kpnmail.nl.
Locatie:
Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.