Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mindfulness, leven in het nu

Mindfulness, leven in het nu

In het drukke hectische leven van tegenwoordig met de vele problemen en onzekerheden is het soms moeilijk ons te concentreren op het NU. Vaak zijn we veel te veel bezig met ons verleden of met de toekomst. Het huidige moment (het nu) merken we niet op en gaat aan ons voorbij.

Gedachten voeren ons weg van dit ogenblik naar het verleden of naar de komende tijd waardoor er gevoelens kunnen ontstaan van boosheid, angst of verdriet. Deze gedachten en gevoelens zijn niet te stoppen, maar we kunnen er wel minder aandacht aan geven. Mindfulness is het leren bewust te zijn van het NU zonder te oordelen. Bij VU Bouquet in H.I.Ambacht start op donderdag 26 september een cursus van 6 lessen o.l.v. mevrouw Helen Minck.

 

Wanneer?
26 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
VU Bouquet
078-6813543
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Gebouw van de Volksuniversiteit Bouquet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.