Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietvoorstelling "Met een lach en een traan"

Benefietvoorstelling "Met een lach en een traan"

In Cascade vindt op zondag 30 september een benefiet voorstelling plaats, georganiseerd door Bianca van Noort, ten behoeve van het Ronald McDonald Huis in Rotterdam.   Deze benefietavond, waaraan talloze artiesten gratis medewerking verlenen, zal ook een afvaardiging uit Bergen mogen begroeten.
 

Wanneer?
30 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bianca van Noort
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.