Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Welkom aan nieuwe bewoners

Welkom aan nieuwe bewoners

Bent u het afgelopen jaar in Hendrik-Ido-Ambacht komen wonen? Dan nodigt het college van burgemeester en wethouders u uit om kennis te komen maken donderdag, 3 oktober.
 
Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur begint het programma. De burgemeester vertelt wat er zoal in de gemeente speelt en wat u nu en in de toekomst van de gemeente mag verwachten. Natuurlijk is er koffie en kunt u persoonlijk kennis maken met de collegeleden.
 
U hoeft niet bang te zijn dat u de enige bent, want er zijn al 41 nieuwe Ambachters die ook komen. Ook leuk om eens een praatje met hen te maken.

Wanneer?
3 oktober 2013 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Gemeentehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.