Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘Speurtocht sport en spel’

‘Speurtocht sport en spel’ voor kinderen van 8 tot 12 jaar
Een zelfstandig uit te voeren speurtocht met opdrachten door de bibliotheek. Diegene die de opdrachten het beste heeft gemaakt krijgt een prijsje. Na de speurtocht kunnen de kinderen nog een boekenlegger maken met een foto van zichzelf en/of hun ouders.
Tijd: 15.00-17.00 uur

Wanneer?
Van 2 oktober 2013 15.00 uur tot 12 oktober 2013 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek
Locatie:
Bibliotheek
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.