Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkteam gaat de wijk in

Wijkteam gaat de wijk in

Op woensdag 16 oktober gaat het wijkteam van Hendrik-Ido-Ambacht met de wijkbus de wijken in om bewoners op te zoeken. Bewoners die zich bij de bus melden, kunnen rekenen op een kleine verrassing. Ook deelt het wijkteam de net uitgekomen krant ‘Heel Ambacht doet mee’ uit, waarin bewoners kunnen lezen hoe ze actief betrokken kunnen zijn bij alles dat er in de straat, buurt, wijk of gemeente gebeurt.

Op woensdag 16 oktober in de wijk:
- Centrum, van 11.00 – 13.00 uur bij de markt bij winkelcentrum De Schoof

Het wijkteam (zie foto) is een samenwerking van professionals in de wijk: gemeente, politie, Rhiant, Trivire, Woonkracht 10, Vivenz en Van den Dool zorg en begeleiding. Iedere dinsdagochtend kunnen bewoners binnenlopen, van 9.00 – 12.00 uur in de Sophiahal (deze locatie wisselt mogelijk in de toekomst). Kijk ook op www.h-i-ambacht.nl/ikdoemee.

Wanneer?
16 oktober 2013 van 11.00 tot 13.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Winkelcentrum de Schoof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.