Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ondertekening overeenkomst leerwerkbedrijf Sophiastaete

Ondertekening overeenkomst leerwerkbedrijf Sophiastaete

Ambachtse organisaties doen mee aan leerwerkbedrijf in gemeente

Op maandag 28 oktober ondertekenen verschillende Ambachtse organisaties de samenwerkingsovereenkomst leerwerkbedrijf Sophiastaete. Hiermee geven zij aan ondersteuning te verlenen aan het gemeentelijk initiatief tot een leerwerkbedrijf in Hendrik-
Ido-Ambacht. De betrokken organisaties laten sinds dit voorjaar een deel van hun facilitaire werkzaamheden door het leerwerkbedrijf uitvoeren.

Het leerwerkbedrijf in Sophiastaete biedt de mogelijkheid Ambachters met afstand tot de arbeidsmarkt dichtbij, in de eigen gemeente, aan begeleid werk te helpen. Belangrijkste doel is mensontwikkeling met werkzaamheden dichtbij huis. Het komende jaar moet het leerwerkbedrijf gaan groeien. De gemeente en Drechtwerk gebruiken deze periode om op zoek te gaan naar partners die willen bijdragen aan het succes van het leerwerkbedrijf.

Wanneer?
28 oktober 2013 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
café Bellissima, de nieuwe horecavoorziening in de Sophiahal (Sophiapromenade 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.