Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mobiel informatiepunt Koninklijke Visio

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio gestart met een Mobiel Informatiepunt in de regio “Dordrecht, Alblasserwaard, Vijfheerenland en de Hoeksche Waard”, op Goeree Overflakkee en in Zeeland. Op maandag 29 oktober is Visio van 14.00 tot 16.00 uur te vinden bij de bibliotheek, Hoge Kade 52 in Hendrik Ido Ambacht

Uit onderzoek blijkt dat veel (oudere) mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met die visuele beperking. Mensen met visuele problemen zijn gebaat bij advies en revalidatie op maat. De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld aangepast lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen. Het is mogelijk om volop in het leven te blijven staan. Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij het verwezenlijken van de wens om zelfstandig te leven. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies.

Programma Mobiel Informatiepunt
Datum: 29 oktober 2013
Plaats: Bibliotheek, Hoge Kade 52 , Hendrik- Ido- Ambacht
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Bezoek het Mobiel Informatiepunt zonder afspraak
Tijdens het bezoek aan het Mobiel Informatiepunt kunnen bezoekers vrijblijvend kennis maken met de diensten van Visio. Ook zijn er verschillende hulpmiddelen te bekijken, zoals onder meer het gesproken boek, leesloepen, grootletter agenda’s en puzzels. De locaties van de halteplaatsen, datum en tijden van het inloopspreekuur zijn te vinden op de website van Visio www.visio.org.

Wanneer?
29 oktober 2013 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Mobiel Informatiepunt Koninklijke Visio
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.