Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

WorkoutCentre Be You lanceert GroepsFitness

WorkoutCentre Be You lanceert GroepsFitness

Er is een grote groep sporters die graag samen met anderen sport. Vanaf 1 november 2013 biedt WorkoutCentre Be You de oplossing: groepsfitness!

Groepsfitness wordt elke maandag en woensdag bij WorkoutCentre Be You georganiseert van 09.30 - 10.30 uur. Groepsfitness is fitness voor alle leeftijden in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde fitness instructeur(trice). De 60 minuten training bevat een warming-up, een circuit training gecombineerd met cardio en krachttoestellen en tot slot een cooling-down. De lessen worden gegeven in een groep van maximaal 6 sporters met allen persoonlijk gestelde doelstelling. Via deze weg probeert WorkoutCentre Be You iedere sporter de persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden die men verdient.

Voordelen van groepsfitness is het sociale aspect en de motivatie welke ieder op elkaar overbrengt, u bent nooit alleen! De groepsfitness lessen zijn allen anders waardoor de bewegingsuitslag en de motivatie van de sporters gedurende de trainingen hoog blijft!

Bent u geïnteresseerd in het volgen van de les groepsfitness bij WorkoutCentre Be You?
Kijk voor informatie over de les groepsfitness op www.workoutcentre.nl of contact WorkoutCentre Be You per telefoon: 078-6191767 voor de mogelijkheden.

Wanneer?
1 november 2013 van 09.30 tot 10.30 uur
Organisator
WorkoutCentre Be You
Locatie:
WorkoutCentre Be You
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.