Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stijl en sfeer in uw huis

Stijl en sfeer in uw huis

Op donderdagavond 7 november 2013 start bij Bouquet de cursus “Stijl en sfeer in uw huis”. Kan uw interieur een opfrisbeurt gebruiken, maar bent u niet van plan om allemaal nieuwe meubels te kopen? Dan is het ook mogelijk om door enkele aanpassingen in de accessoires, de kleuren van de wanden of het verplaatsen van enkele meubelen een nieuw interieur te creëren. In deze korte cursus wordt een moodboard gemaakt en zal ook aandacht worden besteed aan de verlichting van een ruimte en krijt u tips over opbergruimte. De cursus bestaat uit 2 lessen op donderdagvond van 19.00-21.30 uur en staat o.l.v. mevrouw Rachel Nouwen. Kosten: € 37,50

Wanneer?
7 november 2013 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.