Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

22e ‘VAT’ bridgedrive

22e ‘VAT’ bridgedrive

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert voor de 22e keer haar jaarlijkse ‘VAT’ bridgedrive. Deze wordt gehouden op 9 november in Cascade, aanvang 13.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per paar te voldoen op postrekening 1666409 t.n.v. Bridgeclub ‘t Ambacht. Indeling zoveel mogelijk naar sterkte.Vooraanmelding bij K.v. Dijke, tel. 0786815407 of bij B.v.d. Jagt, tel. 0786815886 of zend een email naar: bc.ambacht@upcmail.nl. Inschrijving sluit 3 november of zoveel eerder als het maximale aantal paren is bereikt. Door sponsoring van VAT Logistics BV zijn er veel mooie prijzen te verdienen.

Wanneer?
9 november 2013 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bridgeclub ‘t Ambacht
bc.ambacht@upcmail.nl
Locatie:
Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.