Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderen in Acryl

Schilderen in Acryl

Op vrijdag 22 november a.s. organiseert VU Bouquet in Hendrik-Ido-Ambacht van 10.00-16.00 uur een workshop “Schilderen in acryl”, o.l.v. mevrouw Janke van Burik. Een hele dag schilderen in een ontspannen sfeer voor beginners en gevorderden. Acryl is een verfsoort waar dun, maar ook heel dik mee kan worden gewerkt waardoor mooie effecten ontstaan. U werkt op een doek van 50x60 cm met acrylverf en andere materialen (naar keuze).

Als u al ervaring heeft, dan schildert u deze dag met hier en daar aanwijzingen van de docente; heeft u geen ervaring dan wordt u de gehele dag intensief begeleid. U kunt bijvoorbeeld schilderen à la Ton Schulten, schilderen naar de Wadden (lucht, water, zand) of eventueel structuur aanbrengen. Alle materialen zijn inbegrepen, evenals de koffie en thee met wat lekkers en de lunch. Kosten: € 70,--

 

Wanneer?
22 november 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
VU Bouquet
078-6813543
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
VU Bouquet
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.