Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom in beweging tegen eenzaamheid

Kom in beweging tegen eenzaamheid

Kom in beweging tegen eenzaamheid Sociaal Café, donderdagmiddag 28 november

Heeft u zelf, of als vrijwilliger of professional te maken met eenzaamheid? Kunt u hulp en ondersteuning gebruiken? Of ondersteuning bieden als vrijwilliger? Bezoek dan de Maatjesmarkt, donderdag 28 november in Hendrik-Ido-Ambacht.

Op de Maatjesmarkt kan iedereen die een Maatje zoekt en iedereen die een Maatje wil zijn zich aanmelden. Samen iets ondernemen met een zelfde interesse is wel zo fijn. De Maatjesmarkt is dé plek om elkaar te ontmoeten en heeft als doel om mensen aan elkaar te koppelen.

Maak kennis met vrijwilligersorganisaties
Vrijwilligersorganisaties presenteren zichzelf door middel van een carrousel. In vijf minuten stellen zij zich voor en leggen ze uit wat zij daadwerkelijk doen voor mensen die te maken hebben met eenzaamheidsproblematiek. Ook wordt er een video getoond over hoe je activiteiten kunt ondernemen.

De maatjesmarkt is interessant voor iedereen die met eenzaamheid te maken heeft. Bent u of kent u iemand die met eenzaamheidsproblematiek te maken heeft? Kom dan langs op de maatjesmarkt en ontmoet gelijkgestemden!

Meer informatie
De Maatjesmarkt vindt plaats op donderdag 28 november van 14:30 tot 17.00 uur in het Hervormd jeugdcentrum, Vijverhof 10 in Hendrik-Ido-Ambacht. Het is een initiatief van de hieronder genoemde organisaties in samenwerking met de Wmo adviesraden uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fokko Alkema, gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Wanneer?
28 november 2013 van 14.30 tot 17.00 uur
Organisator
Wmo adviesraden uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.
(078) 770 36 72 / (0
Locatie:
Hervormd jeugdcentrum, Vijverhof 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.