Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Onthulling 'social sofa' in Sophiapark

Onthulling 'social sofa' in Sophiapark

Zwijndrecht, 3 december 2013 – Vrijdag 6 december onthullen om 11.30 uur wethouder Michel van der Vlies en vestigingsdirecteur Christa Uithol samen met bewoners de nieuwe ‘social sofa’ in het Sophiapark in Hendrik-Ido-Ambacht. De social sofa is een geschenk van de jubilerende woningcorporatie Woonkracht10 en krijgt een prominente plek in het park. Bewoners uit de wijk werkten hard om de betonnen bank met honderden mozaïeksteentjes een passende uitstraling te geven.

Wanneer?
6 december 2013 van 11.30 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Sophiapark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.