Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Shantykoor De Brulboei zingt op kerstmarkt.

Shantykoor De Brulboei zingt op kerstmarkt.

Het Zwijndrechtse shantykoor 'De Brulboei' zal zaterdag 7 december een optreden verzorgen op de kerstmarkt in winkelcentrum Hoogambacht in H.I.Ambacht. Van kwart over één tot twee uur zal het naast bekende shantyliederen ook een aantal kerstliedjes zingen.

Wanneer?
7 december 2013 van 13.15 tot 14.00 uur
Organisator
Winkelcentrum Hoog Ambacht
Locatie:
Winkelcentrum Hoog Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.