Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen in de 'Open Hof'

Samen zingen in de 'Open Hof'

Op zondag 8 december 2013, wordt de laatste koor- en samenzangdienst van het jaar 2013 gehouden in de kerk “De Open Hof ” gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. De zangmiddag zal aanvangen om 17.00 uur. Kerk open 16.30 uur . Het thema van deze zangdienst zal zijn “Op weg naar Kerst”

Medewerking aan deze zangdienst  wordt verleend door het Interkerkelijk koor “Sparkling Voices” uit Rhoon o.l.v. Warner Fokkens. Het koor zal o.a. ten gehore brengen  ‘Cantique de Jean Racine Gabriël’van Fauré, ‘Beautiful Savior’ van H de Wit, ‘This holy Christmas night’van L.Larson, ‘Where is the Savior’ van J.Purifoy. en zal worden begeleid door Sander van der Kaaij aan de piano en Joke Meijboom, dwarsfluit. Samen zullen zij ook een instrumentaal intermezzo voor hun rekening nemen.

Daarnaast zal Sander ook de samenzang begeleiden aan het orgel. Ook nu zal naast het luisteren er weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van  een beamer / dia presentatie. Ter bestrijding van de kosten zal bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden.

Wanneer?
8 december 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.