Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstvolleybal toernooi

Kerstvolleybal toernooi

Woensdag 18 december is er voor de vierde keer het Kerstvolleybal toernooi van de 50+ groepen Fit For Life uit Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Als afsluiting van een jaar fanatiek sporten, is er op 18 december ons jaarlijkse Kerstvolleybaltoernooi van de 50+ groepen Fit For Life uit Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht, waarbij Verhage Fastfood Kort Ambachtlaan vorig jaar de bitterballen als afsluiting had gesponsord.

Voor de vierde keer wordt dit Kerstvolleybaltoernooi gespeeld, en wordt er gestreden om de felbegeerde wisselbeker.

Wanneer je enthousiast bent om te komen sporten/bewegen bij onze groepen, ben je van harte welkom op dinsdag van 16.45 tot 17.45 of van 18.00 tot 19.00 uur, in school de Bron aan de Admiraal de Ruyterlaan in Hendrik  Ido Ambacht ( ingang gymzaal aan de achterzijde) of op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in wijkcentrum Xiejezo in de Grote Beerstraat in Zwijndrecht.

Iedere week beoefenen we een andere sport, zoals volleybal, badminton, korfbal, planchebal, easytennis, basketbal en nog andere sporten.
 

Wanneer?
18 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kerstvolleybal toernooi van de 50+ groepen Fit For Life
Locatie:
Fit For Life
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.