Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boutmiddag bij ASWH

Boutmiddag bij ASWH

De boutmiddag is een niet meer weg te denken traditie bij ASWH. Op zaterdag 21 december wordt om c.a. 16.00 uur begonnen met het draaien van het rad. De prijzen zijn ook dit jaar weer geweldig. Tussen de normale rondes worden negen superrondes en twee kinderrondes gedraaid. Ook zullen de kinderen worden verrast met eten en drinken. Voor de kinderen wordt het sponsorhome omgebouwd tot kinderspeelhome.

Bezoekers kunnen dus de kinderen meebrengen en zelf ongestoord aan het rad meedoen. Voor de kinderen zijn er ook traktaties beschikbaar.

De hele middag staat in het teken van Serious request. Dit jaar staat deze 3 FM/Rode Kruis actie in het teken van “Kinderen die sterven aan diarree”. Van iedere consumptie die op zaterdagmiddag in de kantine van ASWH wordt gebruikt staat ASWH € 0,25 aan dit doel af.
 

Wanneer?
21 december 2013 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
ASWH
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.