Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkerstfeest in Dorpskerk

Kinderkerstfeest in Dorpskerk

Op zaterdag 21 december wordt in de Dorpskerk te H.I. Ambacht weer het kinderkerstfeest gevierd. Door middel van een heuse kerststal die de kinderen zelf zullen gaan inrichten, en de dieren van die kerststal zal het échte kerstverhaal verteld worden. Verder gaan we muziek maken, kijken we naar een mooi stuk film en natuurlijk is er voor alle kinderen weer wat lekkers.

Het feest begint om 10.30 uur, tot ongeveer 12.00 uur. We hopen dat iedereen vriendjes en vriendinnetjes mee neemt, maar natuurlijk zijn alle papa's en mama's, broertjes en zusjes, opa's en oma's en iedereen die je maar kan bedenken, ook van harte welkom.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 21 december 2013 in de Dorpskerk, Kerkplein 13 te H.I. Ambacht!

Wanneer?
21 december 2013 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Dorpskerk
Locatie:
Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.