Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eindejaar concert Duyschot: Thalia Ensemble

Eindejaar concert Duyschot: Thalia Ensemble


Een maal per jaar organiseert de Stichting Duyschot Concerten een concert in de avond. Op zaterdag 28 december is dat weer het geval. Om 20.00 uur treedt het Thalia Ensemble op. Het ensemble bestaat uit drie blazers die op oude instrumenten muziek op een authentieke manier vertolken. Zij doen dat onder het motto: ‘De klassieke grootmeesters en hun musici’.
 

Wanneer?
28 december 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Duyschot Concerten
Locatie:
Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.