Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ASWH/GCS zaalvoetbaltoernooi bij ASWH

ASWH/GCS zaalvoetbaltoernooi bij ASWH

Tijdens de kerstvakantie worden door ASWH in de sporthallen De Ridderhal een aantal zaalvoetbaltoernooien georganiseerd.

Op maandag 30 december wordt voor de 40e keer gaat het ASWH/GCS-toernooi georganiseerd. Het is een toernooi voor A1-teams en draagt de naam van Gerrit C Scheurwater (GCS). Het toernooi is in 1970, direct na de opening van de sporthal, door Scheurwater gestart en het toenmalige jeugdbestuur heeft in 1974 het toernooi het predicaat GCS-Toernooi gegeven. Jaarlijks wordt gestreden om de GCS-bokaal. Het toernooi, waarvoor 7 verenigingen voor zijn uitgenodigd, begint om 18.00 uur, de prijsuitreiking is omstreeks 22.30 uur.

Wanneer?
30 december 2013 van 18.00 tot 22.30 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
Sporthal de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.