Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meditatiedag

Meditatiedag

Op zaterdag 18 januari 2014 van 9.30-17.00 uur organiseert Bouquet een meditatiedag, o.l.v. mevr. Mimi Hoek. Meditatie is een reeks technieken voor de geest waarvan het effect neurologisch bewezen is. Deze technieken brengen je weer thuis bij jezelf. Meditatie geeft je daardoor de middelen om geestelijk gezond en sterk te worden, waardoor je weerbaar wordt tegen negatieve invloeden van onze maatschappij. Er wordt gewerkt met een reeks uitgebalanceerde oefeningen waarvan het positieve effect bekend is. De cursisten krijgen een cursusboek met de behandelde teksten en meditatieoefeningen. Kosten: € 69,-- inclusief koffie, thee en lunch.
 

Wanneer?
18 januari 2014 van 09.30 tot 17.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Volksuniversiteit Bouquet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.