Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SGP-Christenunie: 'De Toekomst van Ambacht'

SGP-Christenunie: 'De Toekomst van Ambacht'

Discussieer mee over wat u belangrijk vindt voor ons dorp. Op D.V. maandag 20 januari 2014 wordt een verkiezingsavond georganiseerd door SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht.

Tijdens deze avond zullen Elbert Dijkgraaf Tweede Kamerlid voor de SGP, Gert-Jan Segers Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie en André Flach, lijsttrekker SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht, een korte inleiding geven. André Flach zal kort presenteren waar de SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht voor staat bij de Gemeenteraadsverkiezingen 2014. Gert-Jan Segers en Elbert Dijkgraaf zullen daarna kort ingaan op ‘wat Den Haag kan betekenen voor Hendrik-Ido-Ambacht’.

Na de pauze zal een paneldiscussie over het thema worden gehouden onder leiding van Jeroen van der Laan. Het panel bestaat naast de sprekers uit diverse ‘Ambachters’ en kandidaat-raadsleden. Zij nemen vanuit diverse invalshoeken, zoals kerk, zorg, onderwijs, als ondernemer of gewoon als burger van ons mooie dorp, deel aan de discussie. Uiteraard krijgt u als deelnemer aan deze avond de gelegenheid uw mening in te brengen tijdens de discussie!

De bijeenkomst wordt gehouden in de Dorpskerk, Kerkplein 13 te Hendrik-Ido-Ambacht. Iedereen is van harte welkom, dus ook niet-leden en jongeren. Uw / jouw betrokkenheid bij de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen wordt erg op prijs gesteld!

De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur. De bijeenkomst begint om 20:00 uur. Er wordt een collecte gehouden voor de dekking van de onkosten.

Wanneer?
20 januari 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
SGP-ChristenUnie
info@sgpchristenunie-hiambacht.nl
Locatie:
Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.